Szelídítsd meg a számvitelt!

Itt stabil alapokat szerzel, megérted, és megszereted a számvitelt.

Ne az iskolának, hanem az életnek tanulj!

Itt nem csak az elméleti tudást, de a gyakorlati szakmai tapasztalatot is megszerezheted, hogy könnyebben találj munkát!

Tanulj bármikor!

Tanulj saját időbeosztásod szerint!

Tanulj bárhol!

Tanulj otthon, kényelmesen. Akár a kényelmes foteledben is!

Nem maradsz le semmiről!

Még betegen sem maradsz le semmiről!

Bátran kérdezhetsz!

Nyugodtan kérdezhetsz, nem ítél el senki! Sőt a többi tanuló csak akkor tudja, hogy ki vagy, ha elárulod nekik a neved.

Miért jó online?

Éjszakai bagoly típus vagy? Vagy hajnali pacsirta? Elfoglalt? Nincs időd utazgatni? Csak teljesen „lehetetlen” időpontokban érsz rá tanulni? Itt nem kell senkihez alkalmazkodnod! Elég egy számítógép és egy (mobil) internetkapcsolat: tanulhatsz otthonról, a kedvenc kávéházadból, a rétről vagy a tengerpartról: ahogy neked a legjobb!

Válassz tanfolyamaink közül!

3, egymásra épülő tanfolyamunk végigkísér a kezdetektől a könyvelővé válásig. Nálunk stabil alapokat kapsz, felkészülsz a sikeres vizsgára és még a szükséges szakmai tapasztalatot is megszerzed, így könnyen találsz majd munkát a vizsga után! A Mérlegképes Tanodában türelmes oktató, barátságos légkör és szimpatikus osztályközösség vár, ahol bármikor kérdezhetsz, minden segítséget megkapsz majd!

A számvitelnél különösen fontos, hogy az alapok stabilak legyenek. Ez a tanfolyam segít, rutinból is meg tudd oldani az egyszerűbb feladatokat, az „alaplépéseket”, hogy a későbbiekben már magabiztosan vágj bele a nehezebb példákba is. Ez a level 1-es szint, az első osztály a számvitel iskolájában. Stabil alapokat ad, amire később is lehet építkezni.

Bővebben…

Ez mára  level 2-es szint, a második osztály; könyvelőknek, vagy könyvelőtanoncoknak szól, akik a mérlegképes vizsgára készülnek, vagy olyan diákoknak, akik komolyan szeretnének foglalkozni a könyveléssel, számvitellel hosszú távon is. Ez egy komplex számviteli feladat- és magyarázattár.

Bővebben…

Tanuld meg a Mérlegképes Tanirodában, hogyan működik a könyvelés a Való Életben!

Bővebben…

…mert Neked teljes figyelem jár! A MagánTanoda egy egyszemélyes, VIP kérdés, ahol 100%-ban rád figyelek, a feladataidat személyesen ellenőrzöm és korlátlanul kérdezhetsz! Függetlenül attól, hogy milyen szinten vagy a számviteltanulásban, a MagánTanodában mindig személyre szabott tananyaggal várlak!

Bővebben…

Miért pont nálunk tanulj? 5 verhetetlen érv mellettünk:

  1. Profik vagyunk, sok-sok év szakmai és tanítási tapasztalattal.
  2. Ezért profi tananyagot állítottunk össze neked
  3. És minden kérdésedre tudjuk a választ
  4. Zárt oldalunkon fantasztikus osztályközösséget is találsz
  5. Nem csak a tananyagról, de a motivációról is gondoskodunk

+1: Velünk nem csak elméleti tudást, de tapasztalatot is szerezhetsz!

100 % Online garancia

Tanulj a saját szobádból, kedvenc foteledből, kávézódból, egyedül vagy egy osztállyal!
A tanfolyam teljes egészében az interneten zajlik, ezért mindig hozzád igazodik.
Ha akarsz, egyedül csinálod, ha akarod, másokkal; online osztálytársaid nem zavarnak, nem lökdösik a padokat, nem akadályoznak a tanulásban!
De ha szükséged van rájuk, mindig ott lesznek…

100% Támogatás garancia

Attól tartasz, hogy egyedül nem megy?
Bár az oktatás online zajlik, nem leszel magányos; virtuális osztályközösségünkben bármikor kérdezhetsz az oktatótól vagy az osztálytársaidtól, akik ugyanezekkel a feladatokkal küzdenek!
Együtt könnyebb;)

.

100% Motiváció garancia

A lelkesedés olyan, mint egy kis pillangó; hamar elillan. Néha tele vagy tettvággyal, egymás után oldod meg a feladatokat, máskor pedig a hátad közepére sem kívánod a számvitel anyagokat.

A leghatékonyabb azonban, ha rendszeresen foglalkozol vele és folyamatosan készülsz a vizsgára. Ebben segítek: kétnaponta noszogatlak egy kicsit, hogy tartsam benned a lelket!

Felmerült benned néhány kérdés?

Ha a tanfolyamokkal kapcsolatban bármi kérdésed van, ne habozz, írj nekem!