Írj próbavizsgát tét nélkül!

Teszteld le számvitel tudásod,  most még tét nélkül, ha a pénzügyi-számviteli ügyintéző vizsgára készülsz!

Miért írj próbavizsgát?

Az elmúlt hetekben te is otthonról készülsz a vizsgára.

Sokáig bizonytalan voltál, hogy lesz-e vizsga májusban? Emiatt a bizonytalanság miatt nem tanultál teljes erőbedobással? Most viszont görcsben a gyomrod, hogy mi lesz?

Igen, sokan így állnak hozzá. Most, hogy már tudod, hogy lesz vizsga, bele kell húznod.

Egy próbavizsgával megtudhatod, hogy mely témakörökben vannak hiányosságaid, valamint, hogy milyen feladatokat kell még átnézned, gyakorolnod.

A próbavizsga előnyei

Miért érzem, hogy így hatékonyabban tudsz felkészülni?

Tét nélkül tesztelheted tudásod

Megtudhatod, hogy jól osztod-e be az időd

Kiderül, mely témakörben vannak hiányosságok

Te is csatlakoznál hozzám? Menjünk tovább együtt!

“Tetszik a közvetlenség és a folyamatos kapcsolat tartás. Véleményem szerint, aki a segítségeddel készül fel a vizsgára, annak nagyobb esélyei lehetnek a sikeres vizsgához.”

Horváth Erzsébet

“Tetszett, hogy részletesen volt leírva a feladatok kidolgozása. Sokszor az iskolában nincs idő ilyen részletesen kibeszélni, megérteni a dolgokat. Az elméleti anyagokat is nagyon hasznosnak találtam. És szerintem nagy segítségemre volt, hogy beiratkoztam a tanfolyamra.
Köszönöm :)”

I. Alexandra

“Köszönöm a kis leckéket, amit rendszeresen küldtél, az elmúlt időszakban. Rengeteget segítettél, és ezekkel a kis bevezetőkkel sikerült némi bátorságot is adni a számvitel tanulásához.
Nagyon hálás vagyok mindezért. Igyekszem a tanácsaidat és tippjeidet megfogadni, szorgalmasan követni a facebook bejegyzéseidet és tanulni, tanulni, tanulni.
Számomra érdekes, és figyelemfelkeltő módon állítottad össze a tanulnivalókat, így szívesen foglalkoztam a tananyaggal.”

Dr. Antal Szilvia

Miért van szükséged segítségre?

Azért, hogy a vizsga után érezd a “Megcsináltam! Sikerült!” életérzést!

Te is tudod, hogy minden pont számít, aranyat ér. Nagyon könnyű apró hibákon elcsúszni (pl. lemarad a mellékszámítás, nem figyelünk egy kiegészítő információra stb…). Ez nagyon bosszantó.  Tudd meg te is, hogy mennyire tudsz ezekre figyelni, egy vizsgaszituációban, s a javítás után megkapod a segítséget, amivel

Célirányosan tudsz tanulni

Ha megtudod, hogy mely témakörökben és milyen hiányosságaid vannak, akkor azokba tudod fektetni az energiád.

Nő a vizsgarutinod

Minél többször írsz időre vizsgafeladatot, annál nagyobb lesz a vizsgarutinod. Sokat számít ám, ha szorít az idő, s más javítja a feladatsort.

Személyre szóló tippeket kapsz

A hibáid alapján kapsz tippeket a vizsgára, tudni fogod, hogy mit ismételj át, s mire figyelj nagyon, hogy ne veszíts értékes pontokat.

Ez a tanfolyam jobb, mint bármelyik iskolai/tanfolyami tanóra. Itt is nyugodtan kérdezhetsz, a válasz egyszerűen fogalmazva, érthetően érkezik meg hozzád. Ha már túljutottál a vizsgán és elfelejtettél pár dolgot, ezen a tanfolyamon felfrissítheted szunnyadó tudásodat. A siker kulcsa már a MI kezünkben van, hiszen van egy lelkes segítőnk, aki nem más, mint Lehoczki Mónika és a kulcshoz tartozó kulcstartón rengeteg tudás elfér!”

Perák Mónika

Kinek való a próbavizsga?

Aki ki akarja próbálni magukat

Ha, szeretnéd tudni, hogy most hány pontot érnél el a vizsgán.

Aki hatékonyabban akar tanulni

Ha célirányosan szeretnél tanulni a célegyenesben.

w

Akinek fontos egy vizsgáztató visszajelzése

Ha nem bízod a véletlenre, s nem szeretnél “butaságokon” pontokat bukni, és szeretnéd a dolgozatot olyan formában megírni, hogy “vizsgabiztos” legyen.

Neked nem való a próbavizsga…

Ha nem akarod kipróbálni magadat..,

 nem szeretnéd tudni, hogy most hány pontot érnél el a vizsgán.

Ha tudod, hogy tökéletes a tudásod...,

akkor nincs szükséged próbavizsgára.

Ha nincs szükséged szakértői támogatásra/segítségre..,.

mert önállóan is fel tudsz készülni a vizsgára egy példatár és megoldókulcs segítségével, mert érted, hogy mik a hibáid és azt is, hogy miért az lenne a a helyes megoldás, ami.

Milyen feladatokat tartalmaz  és hogyan zajlik a próbavizsga?

A két feladatlapot a vizsgán előforduló leggyakoribb típusfeladatokból fogom összeállítani, így egy reális képet fogsz kapni a tudásodról. A próbavizsgát e-mailben fogod megkapni pdf fájl formájában, amit otthon írsz meg 90 perc alatt. Ezután visszaküldöd nekem a kész dolgozatot, amit én kijavítva, magyarázatokkal ellátva küldök neked vissza pdf fájl formában.

Kinél fogok próbavizsgázni?

Szia! Illésné Lehoczki Mónika vagyok. Mit is mondhatnék magamról? Az első, s talán a legfontosabb, hogy én is jártam hasonló cipőben, mint Te, s koptattam az iskolapadot, s izgultam a vizsgák előtt. Azóta mérlegképes könyvelő, közgazdász és nem utolsó sorban közgazdász tanár lettem.

De most én segítek neked megérteni az alapokat és célzottan felkészülni a vizsgádra.

Régi vágyam, hogy sok-sok embernek átadhassam tudásomat, s megszerettessem velük, s veled a számvitelt.  Sok-sok emberrel már sikerült! Ha szükséged van, számíthatsz rám. Bízom benne, hogy Nálad is sikerülni fog, s az online próbavizsga, s az arra kapott tanácsok, tippek meghozzák a gyümölcsét.  Mivel OKJ képzésben is tanítok, és készítem fel a diákokat a számvitel vizsgára, valamint vizsgáztatok is, így biztos vagyok benne, hogy tudok neked is segíteni.

Tegyél próbát és csatlakozz a próbavizsgázók közösséghez!

2020 © Minden jog fenntartva!