MagánTanoda

VIP Számvitel csak Neked!
Számvitel vizsgára készülsz, és jól jönne a segítség? A hivatalos tananyag túl sok/túl kevés/túl sokáig tart, vagy valami olyanra van szükséged, amit (még) nem tettünk bele? Saját tempódban szeretnél tanulni? Extra figyelemre vágysz? Akkor neked erre van szükséged:

VIP oktatás e-mailben a MagánTanodában!

  • Személyre szabott anyagok
  • 100% teljes figyelem
  • A saját tempódban tanulhatsz
  • Személyesen ellenőrzöm a feladataidat!
  • Bármennyit kérdezhetsz
Ha nyakadon a vizsgapara és szorít az idő… Ha ezernyi kérdésed van… Ha szeretnéd, hogy valaki kizárólag veled foglalkozzon… Ha úgy érzed, hogy a Mérlegképes Tanoda többi képzése nincs eléggé „rád szabva”…

 

Jelentkezz a MagánTanodába!

Mi ez?

Egy egyedi, személyre szabott oktatás, ahol nincs semmi „sallang”, nincs extra tananyag, nem kezdjük a kályhánál: csak azzal foglalkozunk, amire neked szükséged van. A tananyagokat személy szerint neked állítom össze, ellenőrzöm és kijavítom a feladataidat, átbeszéljük a típushibákat és korlátlanul kérdezhetsz. Ilyenkor csak rád koncentrálok. A MagánTanoda egy egyszemélyes, VIP képzés, ahol nincs fix tananyag, nincsenek osztálytársak. A MagánTanodában édes hármasban vagyunk: Te, én és a számvitel. A MagánTanodának nincs fix hossza vagy időtartama sem; addig tart, ameddig neked szükséged van rá.

Miért jó a MagánTanoda?

Teljesen hozzád idomul; mindegy, hogy hónapjaid vannak a vizsgáig, vagy csak két heted; hogy az egészet nem érted, vagy csak egy témát akarsz alaposan átrágni; hogy intenzív oktatásra vágysz, vagy csak heti pár órát szeretnél erre áldozni. * A MagánTanodában 100%-ig rád szabom a tananyagot. *Megtanulni azonban nem tudom helyetted, úgyhogy időt és energiát mindenféleképpen szánnod kell rá! A MagánTanoda program elején részletesen átbeszéljük az igényeidet és annak megfelelően haladunk majd a tananyaggal.

Hogyan zajlik az oktatás?

A MagánTanoda képzése írásban, e-mailen keresztül történik, így bármit vissza tudsz keresni később. A felkészítés menete:
Töltsd ki az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapot! (Ez még nem megrendelés, nem jár fizetési kötelezettséggel)
Részletek egyeztetése: felveszem veled a kapcsolatot és megbeszéljük, hogy mennyi időt tudsz a számvitelre szánni, hány héten keresztül, milyen gyakran szeretnél e-maileket kapni.

E-mailben elküldöm a fizetési tudnivalókat. Te átutalással kiegyenlíted a felkészítés árát. A fizetési határidő a megrendeléstől számított 8 nap.

Kiválaszthatod az oktatás módját is!
  • Összeállítok neked egy komplett anyagot, ami a te tempódban veszi végig az elején megbeszélt kérdéseket VAGY
  • Te mondod meg, hogy mikor, miről szeretnél bővebben tanulni! Haladhatunk az iskolai anyaggal párhuzamosan, vagy koncentrálhatunk a vizsgán várható kérdésekre, vagy…
Az előre megbeszélt ütemezés és tematika szerint küldöm neked e-mailben az anyagot. Lesz benne elmélet, lesz gyakorlat, lesznek feladatok is, amiknek a megoldását mindig ellenőrzöm.
Sikeres vizsgát kívánok!

Mit tartalmaz a tanfolyam?

  1. A tanfolyam ára tartalmazza a személyre szabott tananyag összeállítását, „egyéniesítését”
  2. Minden e-mail tartalmazza az előző e-mail feladatainak javítását, azok magyarázatát, válaszokat a kérdéseidre
  3. Minden e-mailben lesz elmélet és gyakorlati feladatok is

Mennyibe kerül a MagánTanoda tanfolyam?

Mivel ebben a képzésben minden tőled függ, az ára sem fix: nem tudom azt mondani, hogy X forintért megkapod a teljes anyagot.
Az elején egyeztetjük, hogy hetente hány anyagot szeretnél kapni és ez alapján számítom ki a tanfolyam árát.
Egy e-mail 3.500 Ft-ba kerül, ebben benne van a személyre szabás, a feladatok megoldásához szükséges elméleti anyag, a kb. 45-60 percre elegendő feladat, valamint a visszaküldött feladatok javítása magyarázattal, a kérdések…

Tehát ha te azt mondod, hogy heti 2 órát szeretnél a számvitellel foglalkozni 1 hónapon keresztül, akkor az

heti 1 e-mail*4 hét=4 e-mail
3.500 Ft*4 = 14.000 Ft/1 hónap

Ha célirányosan, és gyorsabban szeretnél haladni, és heti 4 órát tudsz a számvitellel foglalkozni 1 hónapon keresztül, akkor az

heti 2 e-mail*4 hét=8 e-mail
3.500 Ft*8 = 28.000 Ft/1 hónap

Az oktatás kifizetése előfizetéses rendszerben történik, havonta, vagy kéthetente kell fizetned.

A feladat javításáért külön kell fizetnem?

Természetesen nem. Bár technikailag egy új e-mailben érkezik (hiszen nem tudom abban a levélben javítani, amiben elküldtem neked:)), de ezt is tartalmazza az ár.

Mi történik, ha közbejön valami és mégsem lesz annyi időm? Lemondhatom az „órát”?

Természetesen igen. A kiesett anyagot pótoljuk később, vagy a lemondott e-mail díját levonom a következő befizetésedből.

A MagánTanoda a Te tempódban, a Te igényeid szerint, a Te számodra szükséges témákkal foglalkozik, igazi VIP-képzés!

 

 

Töltsd ki az űrlapot, jelentkezz a MagánTanodába és győzzük le együtt a számvitel vizsgát!

Jelentkezés

Kapcsolatfelvételi űrlap

100% pénzvisszafizetési GARANCIA

A pénzvisszafizetési garancia nem az elállási jog, amire a törvény kötelez! Csak jelezd a 2. levél utáni utáni 5. napig, ha úgy érzed, nem tanítotok meg neked semmit, aminek hasznát vehetnéd a vizsgán, és visszakapod a befizetett díj 100%-át! Én tudom, hogy egy jól felépített, célirányosan felépített anyagot állítotok össze, így bátran vállalom a kockázatot helyetted! *Egyetlen feltételem, hogy küldd el nekem az átküldött összes feladat megoldását, hogy lássam, hogy Te mindent megtettél azért, hogy megtanuld az anyagot, és tényleg én csináltam rosszul valamit! Ez fontos visszajelzés számomra, hogy egyre jobb tananyagot készíthessek a vizsgára készülők számára! Ha nem oldottad meg a feladatokat, úgy sajnos a garancia nem érvényesíthető, mert én hiába a jó  tananyag, de nem tanulhatom meg helyetted!  

Felmerült benned néhány kérdés?